Liturgie boekje veertig dagentijd

De diensten in de Veertigdagentijd zijn nu ook met beeld te volgen voor voor wie via internet de diensten wil volgen. Voor het liturgieboekje met de liederen en teksten (die worden niet uitgezonden zoals ‘s zondags) kunt u HIER klikken. Ook kunt u een boekje aanvragen bij Arina van Vliet (tel. 652282) of er een meenemen uit de kerk. Ook thuis een goede tijd gewenst. De Liturgiecommissie.

Uitnodiging Dialoog aan Tafel 2020

Alle gemeenteleden zijn welkom aan Tafel rond het thema “Een Goed Verhaal / Wat is Ontmoeten”

De opzet van Dialoog aan Tafel is het gezamenlijk eten van een warme maaltijd waarna we rond het thema met elkaar in gesprek gaan onder leiding van ds. Elzo Bijl. Dialoog aan Tafel begint om 18.30 uur in De Hoeksteen (welkom vanaf 18.00 uur). Rond 21.00 uur sluiten we af. De avonden zijn dinsdag 18 februari, donderdag 12 maart en woensdag 18 maart.

De uitnodigingen zijn verspreid samen met de informatie van de actie Kerkbalans. U kunt aangeven welke avond u het beste uitkomt door het antwoordstrookje in te vullen. Het strookje kunt u in de retourenvelop van de actie Kerkbalans stoppen of afgeven aan een van de leden van het pastoraal team of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook op deze website kunt u zich opgeven via het inschrijfformulier. U krijgt van ons bericht op welke avond u bent ingedeeld.

Als u, los van Dialoog aan Tafel, contact wilt met iemand van de kerk kunt u dit ook aangeven op het strookje of inschrijfformulier.

Wij vragen naar uw e-mailadres om u snel en tijdig te informeren als er veranderingen zijn.

Bedankt voor uw reactie en met een vriendelijke groet,

Het Pastorale Team (Elzo Bijl, Janina Lodder, Ina Hobbel, Jan Wolfs, Arnoud van Velzen en Hans Brand)

PKN Privacy statement

Jaar 2018 is weer afgerond!

De financiële zaken mbt het jaar 2018 zijn in april en mei 2019 weer afgerond. De controle commissie heeft eea goedgekeurd evenals de kerkenraad. Ook in de Driehoek is een samenvatting voor de gemeenteleden gepubliceerd. Zie voor alle details de pagina van de Kerkrentmeesters en van Diaconie.

Vragen of opmerkingen kunt u sturen naar het desbetreffend college.