Jaar 2018 is weer afgerond!

De financiële zaken mbt het jaar 2018 zijn in april en mei 2019 weer afgerond. De controle commissie heeft eea goedgekeurd evenals de kerkenraad. Ook in de Driehoek is een samenvatting voor de gemeenteleden gepubliceerd. Zie voor alle details de pagina van de Kerkrentmeesters en van Diaconie.

Vragen of opmerkingen kunt u sturen naar het desbetreffend college.

We gaan op KAMP!!!!

Het is weer zo ver, het kamp staat voor de deur. Op zaterdag 7 september en zondag 8 september gaan we weer richting Scoutterrein Rotterdam in Capelle aan den IJssel. Zit jij in groep 3? Dan ben je oud genoeg. Iedereen tot 18 jaar mag met ons mee! Samen met kinderen uit de Gereformeerde  kerk uit Strijen maken we er een top kamp van!

Ga jij ook deze uitdaging aan? Schrijf je dan in via deze link: Aanmelden

De kosten zijn €27,50. Dit maak je over op:

NL73RABO 0369917456 op naam van P. van der Graaf-Van Wouwe. Als dit geld is overgemaakt ben je pas officieel ingeschreven.

Tot 7 september!

Petra van der Graaf, Janina Lodder, Alexander in 't Veld